Anak pertama

Sape geng bakal lahirkn anak pertama mcm saya????apa perasaan kamu,bila dapat tau hamil anak 1st...jom kongsi?

71 Balas

Mula2 rasa xpercaya sbb hampir 4 tahun menanti, xde rancang2 pun... Tp x mengandung pun... Tb2 lepas raya haritu demam.. Teringat ada balance upt dlm laci.. Terus check... Tak berharap pun sbb memang slalu dpt negatif je.. Tb2... Eh... Dua line!!!!! Menangis sorg2. Hasben keje. Dia balik je dia kata upt tu rosak. 🤣 Terus gi beli upt byk2. Pastu still tak hepi lagi. Sbb pnah gugur 2 kali. So mcm takut nak hepi. Takut sgt. Pastu masa hasben keje, sy gi klinik sorg2 utk scan sbb risau kalau xde... Pastu masa scan nampak la kantung.. Nangis sorg2 dlm kete... Tp xbole nak hepi lagi.. Risau xde heartbeat pulak. Pastu tggu la beberapa minggu. Scan heartbeat, nmpk la heartbeat!!!! 😭😭😭😭 Alhamdulillah skrg dah 4 bln lebih... Doakan sy ye.. Edd 24 feb 2020..

5y ago

Alhamdulillah....Tahniah sis😍😍😍😘😘😘 rezeki Allah dah atur...jaga kandungan elok2 sis..jgn lasak²