Makan pedas

Sape dekat sini memang suka makan pedas ya? Sya dari before pregnant lagi suka pedas susah nak control or stop makan pedas ni 😅 sya nak masuk 6w prgnant. Ada tak pengalaman korg masa pregnant suka makan pedas? Macam mana baby ya? #firstbaby #firstmom

20 Balas

sya sblm pregnant x makan pedas ..sbb jenis x tahan pedas .. pregnant kalini mmg cari makanan pedas tu pon sya limitkan sbb pernah skit perut 😅 mmg memulas rasa so sya try slow2 stop makan pedas .. rasa nak makan sya kurangkan pedas tu je ..