Makan pedas

Sape dekat sini memang suka makan pedas ya? Sya dari before pregnant lagi suka pedas susah nak control or stop makan pedas ni 😅 sya nak masuk 6w prgnant. Ada tak pengalaman korg masa pregnant suka makan pedas? Macam mana baby ya? #firstbaby #firstmom

20 Balas

saya lah tu orangnya hehe. makan jugak pedas , cuma kne pndai2 balance kan balik. cover balik dgn mknn2 yg berkhasiat. and baby oke. Alhamdulillah. now saya dh 39weeks. doakan sayaa🤲🏻 baby selesa lgi dlm perut tkde bagi hint2 lagi ni😂 #firstbaby

12mo ago

19/12 hritu. tpi baby keluar 16/12🙊