Makan pedas

Sape dekat sini memang suka makan pedas ya? Sya dari before pregnant lagi suka pedas susah nak control or stop makan pedas ni 😅 sya nak masuk 6w prgnant. Ada tak pengalaman korg masa pregnant suka makan pedas? Macam mana baby ya? #firstbaby #firstmom

20 Balas

Saya byk mkn pedas..okay je. Alhamdulillah baby lahir okay. Risau juga masa pregnant tu. lepas dia lahir saya stop mkn sbb tak sure baby ok ke tak sbb menyusu kan.. kdg2 testing mkn pedas, so far baby mcm ok. Tapi control la, dah tak mkn selalu mcm sebelum ni