As Salam Mommies

Sape cni ade pglman salah scan,scan gegirl kuar boboy.. Pst perut lonjong, pusat timbul, org sume ckp preegy ank laki tp tup2 kuar perempuan.. Bole share x mommies?

11 Balas

Sy tiap kali preggy perut lonjong n pusat timbul. Org mesti teka boy. Yg 1st je boy. 2 n 3 girl. Next pun dah 3 kali scan nmpak girl. Tak boleh ikut sgt lonjong ke bulat ke😂

4y ago

Yeke sis.. Sy pon mcm tu skng, prut lonjong n pusat timbul.. Ade org teka boy, tp scan 2 kali doc ckp girl.. Hrap2 betul la girl.. Hihi