boy or girl

Hi mommies! Nak tanya btl ka org ckp klau pusat timbul anak laki..pusat dalam anak perempuan ? Saja nak tau..?

26 Balas

saya pun ada baca tentang nak tahu baby boy or girl kat internet.. ade yg kata tgk pusat.. ade yg kata tgk line atas perut.. ade yg kata mkn masam atau manis.. masa sy mengandung saya suka mkn manis2 .. org tua2 kata suka mkn manis2 ni ank perempuan.. pusat kedalam pun ank perempuan.. saya pun percayalah sebab setiap kali scan nak tgk jantina.. ank saya xnk tunjuk masa dlm perut.. nak buat surprise agaknya... punya lah excited cari nama baby girl.. 5 hari sebelum bersalin doc scan tgk2 baby boy.. 😂

Kalau org tua dulu cakap, tengok bentuk perut kalau bonjol mcm bola kedepan tu lelaki.. skrg preggy anak first.. bonjol kedepan my UMI and MIL kata mcm lelaki.. minggu lepas g scan gender.. and baby boy😂 #30weeks taktaulah betul or kebetulan saja kan

Saya ank first pusat timbul. Masa dduk dgn mak siap main2 lagi dgn mak ckp push2 guna pusat🤣 sbb mak sy die ngilu tgok pusat terkeluar. Kluar2 girl. Yg ni seken pun ade dah start timbul sikit. Xtau lah boy ke girl.

Hehe..kbetulan tu sis..klau mcm sya nie,jnis pusat yg tenggelam,ank bongsu boy..xthu lg coming soon nie...dh nk masuk 21w..nk buat scan jantina,tkut xblm nmpak..hehe..

Kalau sye dulu,,ank ptama tk timbul pusat dpat ank pompuan,,ank ke 2 timbul pusat pun dapat ank pompuan juge,,tp tk smua lah sama,,hihihi

xsemestinye sis.. mgkn perut nipis, pusat akn timbul cket ble dh byk bln.. klu pusat tenggelam tu mgkn perutnye tebal cket..

Mitos je sis. Tak semua org sama ada je pusat timbul ank perempuan pusat tengelam ank laki . Setiap pregnancy tu tak sama .

Hari tu buat scan detail... Doc cakap perempuan... Tapi pusat timbul... So mitos je tu... X yah percaya... 😅😅😅

Xde kaitanla sbb cousin sy baby girl pusat timbul juga sy preg ank boy 3 org semua timbul hihihi sama je...

Anak first perempuan pusat tk timbul , kalini scan bnyk kali dr ckp laki tapi pusa tk timbul pon