scan gander

Hai mommy semua... Pernah x scan gander kt klinik swasta gegirl tp kuar boy...

6 Balas

Macam saya, tak pernah. Mmg masa pregnant scan dekat kk je. Tak scan dekat swasta. Tu yg bila kk kata 'macam boy' tapi tak sure, kita sendiri assume girl. Sebab kawan2, family members dok cakap kalau yang tak sure tu girl. Ttbe bersalin boy.

tk pernh scan kt swasta.. slalu bt kt kk je.. scan doc kata girl.. kluar mmg btul girl

Sy pernah scan boy, kluar gegirl😂

4y ago

serius ke...selalu org scan girl klua boy tu ada dga...kalau scan boy klua girl jarang2 dga....

Cousin sy mcm tu

Ada jgk cmtu

tak pernah