As Salam Mommies

Sape cni ade pglman salah scan,scan gegirl kuar boboy.. Pst perut lonjong, pusat timbul, org sume ckp preegy ank laki tp tup2 kuar perempuan.. Bole share x mommies?

11 Balas

Hari tu scan doctor kata baby girl... Tapi dalam hati tak sure girl ke boy... Beli baju banyak unisex... Boleh pkai dua2... Hahahha... Tunggu je lar wktu baby keluar nanti...

4y ago

Saya pun beli unisex jugak. Pink2 takde beli hihi..tp ada bli sehelai baju cutting girl anakku. Andai kata bukan girl, nanti buat hadiah kat kawan hehe