As Salam Mommies

Sape cni ade pglman salah scan,scan gegirl kuar boboy.. Pst perut lonjong, pusat timbul, org sume ckp preegy ank laki tp tup2 kuar perempuan.. Bole share x mommies?

11 Balas

Waalaikumsalam..hai..perut lonjong pusat tekeluar tu betoi la tu boy..sbb saya mcm tu.xsemua org preggy sama dik..saya scan dlu mmg sah2 nampak boy..scan pkai 5d lg..anak akak 4org lelaki

4y ago

Hihi.. Betul tu sis.. Sume org x sama, sy scan kk 2 kali doc ckp girl.. Tp x tau la kuar nnt boy or girl.. Hrap2 betul la yg doc scan🤲