As Salam Mommies

Sape cni ade pglman salah scan,scan gegirl kuar boboy.. Pst perut lonjong, pusat timbul, org sume ckp preegy ank laki tp tup2 kuar perempuan.. Bole share x mommies?

11 Balas

Sye ank first n no 2 .. Scan doc ckp kepit .. N kua2 girl 2 2 Nye .. Yg no 3 ni pn dy dok kepit lgii ... Bwu ingt nk boy. .. Hihihii tp xtwu lh SBB scan biase je bkn 3d.. Xpe lhh jnjii sempurna ckup sift .. N senang nk menegeluarkn Nye ntyy ..

4y ago

Betul sis.. Smga di prmdh kan sgla urusan sis🤲🤲