tak mengandung

Sape boleh bantu saye.... Saye dah lama khwin tapi mengandung pun belum... Sad

73 Balas

Pengalaman sy laa.. Mula2 kawin.. Nk sgt2 baby mgkin sbb dah terbiasa jaga ank2 buah.. Lgpon ade pengalaman akak sy 9tahun bru pregnant.. Tiap2 bulan stress.. Uzur akan lewat n tiap2 bulan check UPT 😂tambahan lak kami PJJ jumpe hanya 3hari setiap bulan😭.. Sbelum kawin sy keje.. Lepas kawin suami suruh benti atas sbb ayah sy xsihat dan perlukan perhatian..bertambah2 "peluang" nk mikir utk pregnant je😅suami always pesan "syg kene rileks, jgn fikirkan sgt.. Insya Allah ade rezeki kita" Then sy belikan suplemen utk suami dan sy sendiri amalkan jamu.. Dan sy akan pesan ke suami standby balik mase sy lepas uzur minggu ke2 @ ke3(bajet2 time sy subur) dalam masa sama sy study pasal hari kesuburan sy(ape yg jd pd rahim) dan kesuburan suami(kesihatan sperma) n tiap2 hari sy solat sunat dhuha.. Luahkan semua pada Yang Esa.. Alhamdulillah.. 9bulan lepas kami disatukan Allah dah makbulkan doa kami Thank u sbb sudi baca.. Harap2 membantu