Perkembangan baby 2 bulan

Hi sape baby dia dah sebulan lebih @ 2 bulan..Apa perkembangan baby ibu2 takat nie,boleh share x?? Baby saya dah pandai tenung muka ibu dia,senyum & buat bunyi comey bila bersembng dengan dia..Bila pangil nama dia, dah pandai tercari2..Suka masuk jari dalam mulut,isap2 jari..Kaki kuat dah tendang..Kepala belum keras sepenuhnya ( masih kena pegang kalau bagi duduk)..Normal x kalau kepala masih belum keras lagi?

1 Balas

bby sy 2 bulan, ermm 29hb nnti cukup 3 bulan..😃 mulut pandai senyum..pandai menjerit da skrg ni haa..da la suara kuat, satu rumah bleh dgr😅 .. hisap jari tu klu bleh 10 jari nk masuk mulut, pandai buat bubble..jenuh pulak kite nk lap air liur die,hehe..kepala da tegap, sy buat tummy time masa umur die sebulan, tp rambut pulak alahaii..lambat nk panjang, cukur botak baru ni😆