Baby melintang

Sape ade experience baby melintang 35w tetiba tulang pelvic belah kanan sakit..bila duduk n nk start berjln mmg sakit..biasa sbb baby bg tekanan ke?

3 Balas

Tq respond yer...baby sy kepala dah ke bawah scan semalam...tp sakit nye still x berkurang jgk..so ibu tabah jela smpai bersalin..myb terlalu lame duduk d kerusi office..masih berpikir ni nak mc berapa lame😥😔

4y ago

Hi sorry nak tanya, minggu berapa baby pusing kepala ke bawah? Awak dapat bersalin normal yea?