Sakit tulang ari2

Ada ibu2 di sini sakit tulang ari2 tak , saya 30 minggu dah , sakit sangat kat bahgian tulang ari2 belah kanan , xtahu nak buat cmne . Baring atau duduk sakit .. ade apa2 kesan pada baby tak?#firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

hai mommy. effect kepada baby mmg takde cuma takkan selesa buat mommy. kemungkinan sakit sebab tekanan drpd berat dan kepala baby dkt bahagian ari ari mommy atau mommy boleh refer doc/nurse masa checkup ye