sakit kepala nk masuk 2ndtrim

hi mummies nk tnya kenapa kerap sakit kepala ye masa awal pregnant? risau sebab saya first time mom 😓

6 Balas

ada banyak sebab sakit kepala sis. macam saya selalu sakit kepala sebab dehydrated dan hypo. dah minum banyak dan makan sikit baru lega. sy ada gdm on dc. jd waktu makan kena jaga dan kena minum banyak air. kadang kalau tak banyak bergerak asyik melepet je pun boleh jadi punca sakit kepala. tapi pantau kalau sakit kepala + jantung laju. takut darah tinggi

2w ago

ok sis noted thankyou ya

sama la dgn saya, sakit kepala. next app kk, kot hb low ke. sebelum ni okei je takde sakit kepala, baru je 2nd trim ni terus sakit2 kepala

sama la...sakit sngt..rasa otak mendidih..jelum kepala dgn air ais.. alhamdulillah rasa ok sikit...sis try ya

2w ago

ok sis nanti saya cuba ya

betul sama nk masok trimester 2 sakit kepala masa awal2 tu xsakit .

Sama lah saya pun rasa sakit kepala sangat sangat🤧