Period tapi hamil

Sape ada pengalaman period tapi hamil..tau2 dah banyak bulan..boleh share pengalaman

5 Balas

Kawan saya, dia period 4bulan pertama. dlm fasa period tu dia hamil. dia kata period mcm biasa sbb tu dia x suspect dia hamil. pastu dia kata perut berdenyut2 pelik, cek upt positif trus gi klinik cek mmg sah pregnant. skrg anak dia dah 6 tahun girl 2023. ☺️ sy just sharing cerita kawan kita.

Mak mertua saya dia kata dia hamilkan suami saya cmnie, period tiap bulan datang mcm biasa selama 4 bulan pastu perut nampak pelik dan rasa pelik check2 dah 5 bulan elok je suami saya sekarang 36 tahun 😅

wah baru nampak post ni tu pun sy search hamil sblm period

Doc cakap kes ni rare , jarang jumpa

4y ago

jd klw check upt ngetif tp mcm hamil mcm mna ya ..ada x kjdian ney brlaku

macam saya la..

2y ago

Skg baby dh 2 tahun ke ?