Anak najis cair dan hilang selera makan minum

Sapa tahu kenapa anak najis cair membuang tidak kerap..tetapi mata kerap bertahi dan hilang selera makan dan minum….siapa pernah alami??

5 Balas

better puan bw ank ke klnik pakar kanak2 tuk jumpa pakar peads tuk rujuk ttg ni .jgn bia2kn k .tkut melarat nnti .mg ank puan cpt sembuh..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️

Dah berapa hari? Kalau hilang selera makan dan minum maksudnya anak tak aktif. Kena bawa pergi klinik.

Isy klu dh mcm tu... Bw ke klinik. Jgn cr jawapan online

Pergi klinik, this question should be ask to a dotor

bawak ke klinik la