Sapa due date bulan 3? Angkat ✋

Sapa sini tarikh due 3/3/23?.. tarikh dah cantik kn tp pasti ke idak tarikh tu baby keluor?..semoga mommy2 yg menghitung hari dipermudahkan segala urusan melahirkan bayi Aminn.

79 Balas

sy 2/3/23 tarikh due date..tp ad msalah kencing manis yg terkawal lg lh doc kata x perlu mkn ubat..diet sndri..tp yg terbaru dpt buasir pulak..skrg dh 34 minggu..risau pulak tkot x sempat baik..hrp2 sempat lh baik sblum bersalin sbb dh pkai ubat..ad x ibu2 yg alami masalah sme ngn sy yg kencing manis tu x rsau sgt sbb blh control..tp buasir ni yg risau

16/3/2023 🤗 Tapi x tau kalau sampai, sbb dah 3x bersalin semuanya bawah 38w baby dah keluar 😂 1st 37w 4d boy 6/1/09 2nd 37w 4d boy (Baby Syurga) 6/5/14 3rd 37w girl 6/7/17 Harap2 6/3/2023 baru baby keluar 🤭🤭 nak sangat semua anak2 lahir pada tarikh yg sama 😇😇😇😇

1y ago

sma la trikh due 16.3 ni..😊

Wife sy 10/3. Tapi sekarang dia dh kena tahan wad sebab leaking air ketuban.. tapi alhamdulillah semua stabil and selalu dipantau dr and nurse dekat Hospital Putrajaya..bacaan air pun ok lagi. harap baby boleh bertahan lama sampai due.. doakan kami ya.

1y ago

semoga dipermudahkan kelahiran isteri..amin🤲

sy 10/3/23..tp hri tu scan kt Kk n klinik swasta..dpt trikh bru 2/3/23 plak..sy jnis priod irregular..tk tau bila proses pmbuahan tu tjd..17/2/23 ni rpeat scan blik..hrap² btul la 2/3..tk larat bwa prut da ni..ni ank ke 4

Sy 22/3/23... satu hari sebelum puasa.. boleh lah Full Ramadhan tahun ni balik duk dgn mak ayah kat kg walaupun kita tak puasa.. 🤭. tapi terfikirkan suami yg puasa sorang² di perantauan rasa kesian plak nk tinggal. 😅

1y ago

Sama lah 22/3

Saya😁!! 13/3/23..tapi rasanya hujung bulan 2 ataupun minggu pertama bulan 3 dh berslin kot..... lagi pun nurse dh infrm x boleh lebih dri due date sbb gdm on d/c😁

1y ago

saya geng sini!!! 🤗

Saya 8/3/23 tapi rasanya mcm kena bersalin hujung bulan 2 je ni. Sbb time pregnant ni pon mcm mcm problem ye. Bp naik turun, nadi laju, hb low sbb ada thalasemia. Hopefully semuanya dipermudahkan

saya 1/3/23 tp xleh nk agak sbb masa ank2 sbelum ni smua xbtul 1st awal seminggu 2nd lajak 2minggu 3rd awal 4hari 4th xtau lagi. tp dh xsabar dh ni menunggu sbb dh penat bawa perut 😁

1y ago

semoga dipermudahkan urusan kita semua

sy 16/3/23 tp disbbkan GDM on ubat perlu 2 minggu awl maka doc bg tarikh samada 3/3 or 4/3 😅 first mom, moga² urusan kita semua dipermudah, amin yra 🤲jaga diri ibu² semua 🤎

saya 6/3, tapi prepare balik bersalin awal 2 minggu didoakan semoga semua ibu ibu termasuk diri saya selamat melahirkan anak nanti