Sapa due date bulan 3? Angkat ✋

Sapa sini tarikh due 3/3/23?.. tarikh dah cantik kn tp pasti ke idak tarikh tu baby keluor?..semoga mommy2 yg menghitung hari dipermudahkan segala urusan melahirkan bayi Aminn.

79 Balas

Wife sy 10/3. Tapi sekarang dia dh kena tahan wad sebab leaking air ketuban.. tapi alhamdulillah semua stabil and selalu dipantau dr and nurse dekat Hospital Putrajaya..bacaan air pun ok lagi. harap baby boleh bertahan lama sampai due.. doakan kami ya.

1y ago

semoga dipermudahkan kelahiran isteri..amin🤲