Sapa due date bulan 3? Angkat ✋

Sapa sini tarikh due 3/3/23?.. tarikh dah cantik kn tp pasti ke idak tarikh tu baby keluor?..semoga mommy2 yg menghitung hari dipermudahkan segala urusan melahirkan bayi Aminn.

79 Balas

sy 17/3 due.tp ade gdm on ubt kena 2mnggu awl brsalin dr ckp..ni pon uri kt bwh lg blm naik.kwn2 doakn sy ye...

sama.. due bln 3 jgkk.. sy 1/3/23.. tapi tak yakin.. boleh jadi bby nk kluar awal dab boleh jadi bby kluar lmbt 😅

Saya due date 9/3/2023 😂 Semoga proses kelahiran anak ibu2 semua berjalan dgn lancar ya,Aamiin 🤲🏻

1y ago

samalah tp mybe kluar awal sbb kne serah diri 38week🤣 on gdm dc

due date 16hb 3 tp xtaulh ikut tarikh tu @ sebaliknya...harap saya & baby sihat & selamat je.. #anaksulung

saya due 6/3. tp nurse ckp bulan 2 kompom bersalin 😅😂 sbb anak2 sblom ni smua klua sebulan awal.

Sy spatutnya due 23/3..tapi kena czer 3/3..sbb GDM n ada cyst.. Doakan urusan sy dipermudahkan... 😏

14/3 hadir..hehe..tp xtau laa katanya kalau lepas bby no 1,cpt sikit dr edd😆,nebes mcm bom jangka

16/3/2023 due.. Tp rasa awal baby keluar ni... Pregnancy sebelum ni semua keluar awal dr due date..

sy due 11 Mac 2023.. semoga sgla urusan kte mummy² ni dipermudahkan n selamat semuanya.. aamiin..

sa d jangka 6/3 tapi mungkin akan d awalkan sebab ada masalah kesihatan sedikit.. 😅😅