Sapa due date bulan 3? Angkat ✋

Sapa sini tarikh due 3/3/23?.. tarikh dah cantik kn tp pasti ke idak tarikh tu baby keluor?..semoga mommy2 yg menghitung hari dipermudahkan segala urusan melahirkan bayi Aminn.

79 Balas

sy 2/3/23 tarikh due date..tp ad msalah kencing manis yg terkawal lg lh doc kata x perlu mkn ubat..diet sndri..tp yg terbaru dpt buasir pulak..skrg dh 34 minggu..risau pulak tkot x sempat baik..hrp2 sempat lh baik sblum bersalin sbb dh pkai ubat..ad x ibu2 yg alami masalah sme ngn sy yg kencing manis tu x rsau sgt sbb blh control..tp buasir ni yg risau