Lagi 8hari due date🙈

Salam semua, esok dah genap 39weeks hihi 8/1/23 due date dah. Taktahulah baby nak keluar sebelum tarikh ke tak🤭 Yg penting mintak2lah tak overdue kan hehe. Doakan urusan bersalin saya tak lama lagi akan dipermudahkan ye, semoga dapat bersalin normal. Dan semoga doa ini berbalik pada bakal ibu/ibu yang akan melahirkan kelak. Aamiin🤍

2 Balas

kita sama date. baby still enjoy😅😅. semoga urusan kita dipermudahkan. semoga proses kelahiran baby kita dipermudahkan🥰

1y ago

❤️🥰

Aamiin insyallah, semoga dipermudahkan segala urusan 🤲🏻

1y ago

Thankyou awak❤️