jin

Sapa sini pernah kena gangguan jin atau badan pernah d tumpang jin?ble share tak apa ciri2 ada jin dlm badan?Sory klu lari topik

2 Balas

pernah. sy bila dtg haid. sakiy gile smpai lembik 2-3hari. org kata biase r period pain tp sy thu tu bukan. dan gi jumpa tokbidan perubtn islam . die ckp jin tersebut mkn benih rahim sy drh rahim sy. lpas berubat alhamdulillah skg sy road to 12w. skg pun tgh berhati2 dan amal rukhyah n ayt Quran dan zikir.. minx suami baca n tadah air yasin supaya keras semangat n blh fight. jaga solat dan solat sunat taubat. Doakan sy awak.. sy pun dlm krisauan skg.hrp2 sgt dpt baby..

5y ago

sebelum Ramadhan sy trima rawatan tu.. igtkn xlekat.. Kuasa Allah jgk... mcm selang 2minggu gtu..

Slain sakit priod tu sis rasa apa lagi bhgian badan sis?