due 22/06/2020

Sapa sini due dia tanggal dan bulan sama dgn saya...boleh komen ka ? Mau tanya ada sudah yg melahirkan atau ada yg tengah tunggu hari...??? Saya mengandung anak first skrg tgh tnggu tanda2 bersalin jer

2 Balas

Saya tngh tnggu baby keluar.. sbb sminggu lebih lg ja kene induce gdm. Harap baby kekuar minggu depan tanpa dipaksa

4y ago

17/6 ni kene induce.. 1/7 tp sbb gdm 2 minggu awal kene deliver on 38weeks

sayaa 11/6 tapi takde tanda tanda lagi . mengharapkan baby kelua sebelom due .