due date

Sapa sama tarikh dgn saya 24 JUN 2020? heheehhe td dh buka buku pink. ?? baby pertama.. Excited plak hehehe

40 Balas

sy dh bukak buku dahh, tk pasti brpe mnggu, esok doc nk jumpa utk scan, sy pnh kguguran, lepas kguguran tu, sy tk period trus lekat, sbb tu sy tktawu brpe mnggu dh kndungan 😅

Masa buat buku tu dh bape minggu baby...sbb sye xbuat lagi ni😅 hritu test positif Alhamdulillah..

5y ago

Hahaha.. Sy nk cek jee sbnrnya.. Pastu nurse suruh buka buku.. Bru 5 minggu 4 hari time tu.. Nurse excited atau sy hahahahahaha

Sy edd 24/6 dkt apps.. Dkt kk 25/6..apa pon semoga dprmudahkan kita utk bersalin.. Aamiin

Sy awal sikit 12jun2020.. Lg2minggu baru buka buku pink..hehu. Bby kedua.bby ptama dlu gugur 😊

5y ago

Sb masa first scan tu dokto kata belum nampak.jadi dia suh tunggu 2 minggu..pastu kt cni kena booking dlu lau nak buat buku pink..minggu2 sebelum nya full.jadi itu sebab lambat..terima kasih..doakan sy dan bby shat2 aje 😊🌸

In shaa Allah saya 10 JUNE 2020 😍 Baby pertama jugak hehe 🤗

5y ago

Hehehe tahniahhhhhh

Saya 20 Jun 2020..InshaAllah.. 1st baby..😊

Ahamdulillah tahniah sis. Enjoy ur pregnancy journey k

5y ago

Timekasihhh.. Doakan sy dan bby sihat

Tarikh lahir saya 😆 Insyaallah due saya 03/04/2020

4y ago

Eyaa 😂 heehee , apapun semoga dipermudahkan buat kmu bsalin nnt ☺️

Saya 4/6 in shaa Allah hehehe..

11 April 2020. Ada yg sama ke?😀