kebas mase mengandung

sapa pernah kena kebas tangan kiri kanan mase mengandung.. apa je cara nak bg lega..

2 Balas

Sy. Nak mkn ubat, x boleh sebab pregnant. X ada cara. Mcm2 dah try. Lepas bersalin baru hilang semua tu. Tanya doc, doc ckp sebab hormon. Perubahan hormon, hormon x stabil

rsa normal momy. sya pun mcm tu jugak. sya bukan stakat tangan je,kdang2 kepala sya bila sya nak toleh Kiri Kanan,tiba2 krem,xleh bergerak,tiba2 stop tapi xsakit pun.