14 Weeks Tapi Still Muntah-muntah

Sapa Kt Sini Pregnant 14 Week Tapi Still Muntah-muntah?? Tak Boleh Minum Air Putih Rasa Nak Muntah..

3 Balas

Sabar ya sis... Alahan ni semua orang tak sama... Ada yang kejap ada yang lama... Pengalaman saya sendiri masa anak pertama alah sampai perut 6bulan... Lepas tu baru boleh makan betul2... Sampai warded... Berat turun banyak... Sis banyak makan buah untuk ganti air dalam badan... Sis beli ors di farmasi minum untuk bagi tenaga... Insya Allah

Sama sis. .tapi saya tak muntah..mcm kurang mkn tu. ...nyawa tu kurang mkn..tpi saya paksa. ..aik putih tu saya rasa pahit sangat2. ....tiba2 tidak boleh mnum air putih. .

Normal sis. Sy masa 14minggu pun masih loya muntah. Xboleh minum air masak. Kne campur skit lemon ke limau purut ke atau cordial oren.