Alahan pada 14 Weeks

Hai sy pregnant 14 weeks. Alahan masih teruk.Mkn nasi/bubur mesti muntah semula. Nestum pon makan keluar semula. Rasa kesian kt baby bila terus macam ni.. Ada tips untuk kurang kn mual ke? 14 weeks still mual normal ke? #firstmom

2 Balas

saya minum jus mamariam.. kurang jugak la mual..dh msokk 6bulan Smpai skrg 8 bulan Sy x amalkan jd mabuk balik.. satu botol tu 79 tu yg x mampu nk teruskan

1y ago

awq try mesej no Nii 0196651605..Sy beli jus mamariam kt dy..hrge Pon murah..rm 199 dpt 3 botol jus free 1 botol pastu Dy ad bg free gift minyak untuk kita pkaii Klau lenguh2 x silap ad 3 minyak kott

kite samaa sis. makan ape semuaa rasa nak muntah balikkk😂 kalau ade tips pls share ye? amat memerlukan

1y ago

awkk sy dh gi cek up kt hospitall.. bawah 14 minggu mual tu normal tu disebabkn alahan.. kalau lebih 14 minggu still muntah².. tu disbbkn pembawakkan baby.. tiap org lain² pembawakkan.. 😌 sy smpai 18 minggu masih muntah².. paksa je makan pape 🥲