Minyak Cengkih atau Yuyi

Sapa kt sini guna minya cengkih utk baby baru lahir berbanding guna minyak yuyi? Elok ke x?

2 Balas

minyak cengkih y wagas ke..sy ade jgk gune..y youbaby roll pun gne jgk..tp mmg x gune dah mnyk yuyi sbb kulit ank2 sume sensetif bile gune yuyi dari dlu lg..sbb die pedas n kuat berangin..ank menangis bile gune n kulit jd abis merah.mcm mnyk cengkih wagas n youbb ni x berangin n pedas pun..bb slesa.kadang minyak or krim ke die tengok atas bb serasi ke x..so kne cube satu2

8mo ago

okey sis, terima kasih..sy akn cuba 😊

sy tgk ramai ibu2 kata minyak yuyee panas. tak sesuai kulit bby. sy beli herbal cream tropika je.

8mo ago

sb anak first sy pkai yuyi mcm xberkesan je.. dan sy xtahu pom selain yuyi ad minyak lain sesuai utk baby 😓