NAIK BIJI2 GUNA MINYAK YUYI

Kenapa kulit anak saya naik biji2 macam nih yer lepas sapu minyak yuyi?

NAIK BIJI2 GUNA MINYAK YUYI
5 Balas

yuyi ni panas utk bayi. cuba cari minyak telon yang lain. yg affordable sikit macam minyak anugerah bebe. sy guna yg itu alhamdulillah baby serasi. boleh sapu pd betis utk urut2 jg. kalo yuyi ni sy sndri pn letak kat hidung boleh pdih2 hidung sy. inikan bby . sian dia nnti. cuba tukar ya.

Anak saya pun jadi mcm ni, lepas tu saya baca instruction for use myk yuyi. Dia tulis utk kegunaan kanak2 2 tahun ke atas. Saya pakai tropical baby herbs skrg

kenapa sapu kat betis? biasa sapu dkt tapak kaki, blkg bdn dgn perut saja. sbb minyak ni panas, klu ank xserasi mmg xboleh pakai.

1y ago

Alright thankyou, saya tukar minyak balik

Maksudnya anak awak tak sesuai dengan minyak tu. Kena tukar minyak lain.

1y ago

Ouh, thankyou response, saya tukar minyak telon balik je

xsakit ke bby pkai mnyk yuyi.. sebb sy pkai sikit pon rsa pedih2

1y ago

Saya tak sapu banyak, setitik je titik kat tangan saya dan gosok2 dulu baru sapu kat baby. Maybe baby saya tak sesuai minyak yuyi kot