GDM

Sapa kt sini detect kandungan gula dalam darah tinggi waktu pregnt ni..sy 29 weeks dh and kk call gula tggi kene repet utk hba1c mggu depan..ada tips x utk bg normal darah kite..takutnya

1 Balas

Sy juga gdm on dc waktu pregnant yg lepas. Detect gdm waktu 15wks..result hba1c sy normal.now baby dah 54 hari.lahir 38wks @ 3.7kg. Sis jgn risau dan perlu jaga makan je..

5y ago

Harap ada peluang la beranak normal..skrg berpuasa lah nk control berat baby sbb awal dh detect besar dh baby..27weeks dh 1.2kg..harap dimudahkan lah semua urusan