Pengalaman 9W

sapa kat sini ada pengalaman mcm ni ? doc scan 8w 6d cuma denyutan jantung tak jumpaa , doc tanya nak cuci terus atau nak tunggu lagi 2 minggu . saya pilih tunggu lagi 2 minggu ???

Pengalaman 9W
13 Balas

Kalau bagi saya janin dah besar tu saya baru jer lepas scan kandungan saya.Tapi kandungan saya dah 9 week 2 day.So bunyi degupan jantung baby pun dah jelas dan kuat di dengar bila scan.Saya pegi klinik swasta,kebetulan doktor pompuan yang cek

11mo ago

Saya pun pegi scan nak tengok perkembangan baby.scan masa 7 week 6 day baby dah ada cuma kecil,tapi size dia normal ikut tarikh last period saya