Pengalaman 9W

sapa kat sini ada pengalaman mcm ni ? doc scan 8w 6d cuma denyutan jantung tak jumpaa , doc tanya nak cuci terus atau nak tunggu lagi 2 minggu . saya pilih tunggu lagi 2 minggu ???

Pengalaman 9W
13 Balas

Sama mcm saya scan 8mggu tapi heartbeat tak ada , janin ja ada ,doc ckp ada 2 kemungkinan sama ada janin akan gugur atau tak, kalau scan lg sekali ada heartbeat alhamdulillah, bnykkn bedoa semoga bayi dlm kndungan mmbesar dgn sihat dn sempurna

11mo ago

Belum scan lagi , harap2 semua baik2