...

sapa first time makan asid folik untuk 1 bulan.. lepas tu period lancar..mula2 saya makan asid folik untuk 1 bulan.. saya period 22 bln 10 abis 26 bln 10 lepas tu saya hari2 makan acid folic..untuk next month period saya datang 23 bln 11 smpai 27 bln 11.. adakah ini dapat menentukan kesuburan.. ?? asid folik ini mmg untuk melancarkan period kah ?

1 Balas

Acid folic supplement tambah darah juga untuk hormon puan... Thats why digalakkan makan folic acid sebelum pregnant atau merancang untuk pregnant...