Due Date 2020

Sapa due date 30.01.2020 ? Kalau sama kita ada geng lerr ? tapi kalau ikot doc scan punya due 27.01.2020 ?

23 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Klu ikut LMP due sy 29.1.2020 tp klu ikut scan 4.2.2020. Dah 2x scan due pon bln 2. Doc kat kd kate ikut lmp, doc kat kk kate ikut scan betul dh. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Alhamdulillah ,kita geng .. kiraan nurse kk duedate 30/1/2020 ..kiraan scan 25/1/2020 ..semoga Allah permudahkan semuanya untuk kita ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚

4y ago

ya semoga semuanya dipermudahkan. amin2.

Sepatutnya saya pun sama due date tu tp ketentuan Illahi saya gugur ms 8 weeks..

kalau kiraan sendiri 1.2.2020...mana tau nnt dapat 02.02.2020 ctk tarikh kan...

alamak sya awal sikit sis..1/1/2020๐Ÿ˜Šsemoga segala urusan kita di permudahkan..

4y ago

yea..tak sabar nak tgu masa berlalu.๐Ÿ˜Š

Alhamdulillah...semoga dipermudahkn urusan ibu yer...๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

VIP Member

samaaa๐Ÿ‘๐Ÿ‘...sy pun due date 30hb 1 2020๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

sama sis kalau ikut tarikh scan sy 30/1/2020

Tapi kalau ikot scan doc 27.01.2020 ๐Ÿ˜˜

19.01.2020 ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ due date i