Berat baby 36minggu .

Sapa dalam ni yang dah 36minggu . Saya nak tanya berat baby , sebab baby saya baru 2.2kg . Tak normal ka kalau 36minggu berat baru 2.2kg .

23 Balas

Saya this week 36w .. tapi xde scan lagi.. next week baru scan dgn doc pakar kat klinik desa .. tapi last scan 35w baby sy 2.6kg .. saya rasa mcm baby sy besar tapi doc kat hosp shah alam ckp berat baby tu normal.. doc ada ckp besar baby kita ikut gene ibu n ayah ..

12mo ago

Betul .. cm saya scan tngok 3 kilo skli keluar 2.6 alhamdulillah berat air ketuban mungkin🥹 ..