buku pink

Sapa buat buku pink kat kk seksyen 19 shah alam..kena buat temujanji dulu ke? Saya dah call tapi tk angkat pun😥😭

3 Balas

mcm sy kne temujanji.. untuk permulaan. once dah bukak buku sana by temujanji, next2 checkup tu nurse akn bg trikh dan masa..temujanji by online tu untuk first buka buku je ..

tmpt sy kk kapar , sy call dlu haritu bt appoiment , mmg susah nk angkat berkali2 dan berhari2 jgk lah bru diorg jwb

Xyah call.. Trus pergi je..