kahak?

Sapa ade petua nak buang kahak?mngndung ni rasa xslesa sesangat bila ade kahak. Tak brni nak mkn ubt sbrgn. Ade ssiapa ade cdgn x atau petua ke?t.kasih

1 Balas

Salam.. Cuba try amik gam Arab.. Ataupun nama lain Al manna.. Saya batuk hampir 3 mggu smpi rasa nk terkucil tiap kali batuk.. Amik antibiotic pun xjln.. Smpi kawan cadangkan amik Al manna.. Alhmdllh syukur Sgt, lepas amik Al manna.. Batuk saya berkurang .. Kahak saya keluar sekaligus.. Tp kalo nk amik Al manna pastikan antibiotic abiskan dlu.. Baru start consume.. Saya beli kat shoppe jekk.. Fungsi Al manna ni dia bunuh bakteria jahat, utk bg usus kita sehat.. Diharap boley bantu puan 😘💋

5y ago

Tq😄