first time baby selsema 8month 29day

Hi mummy² kt sana ade sapè² ade petua utk cairkn kahak dan selsema x? slain amik ubt

1 Balas

Gune garlic balm sapu dkt dada bby...perut... Hidung part btg hidung..ubun2.. tapak kaki bby..blkng bby . Ada ritu dkt google tnjuk cara tuk sapu jika bby alami mslh trsebut..gune mayyababy product pn ok..mcm sy dua2 product sy gune..garlic balm dan juge product mayyabby... Kalau mcm ank selsema tu..sy gune juge nasal spray serta nasal aspirator tuk sedut hingus ank supaya idung xblok dan ank xkn nangis sbb xselesa .. mcm kahak tu .gune balm .dia akn kluar skali lendir2 ms ank muntah...

5y ago

Most wlcme 😉✌