Kedudukan baby melintang

Hi! Sapa ada pengalaman kedudukan baby melintang? Saya dah nak masuk 31minggu.. Risau baby tak nak pusing ja.. Kalau melintang memang akan czer ke? Ada tips tak untuk bagi kedudukan baby tak melintang?

5 Balas

sama la scan 28weeks hari tu kepala baby kat tepi tapi doktor kata boleh pusing kebawah balik dlm 36weeks kena masuk laluan dah maybe sbb anak kedua kot byk ruang dia bpusing2 dlm perut haha kalau anak first dulu 6bulan dah elok masuk laluan . harap bulan depan scan time 34weeks tu kepala dah kebawah la cuak jugak ni 😅