Hamil pada usia 30an

Sapa ada pengalaman hamil pada usoa 30an Boleh share pengalaman #SeriusTanya #firstmom

39 Balas

Sy umur 39 anak no4, skrg dah 32weeks.So far xda apa2 mslh cuma rasa berbeza ckit dr yg sblm2 ni. Dulu pregnant ms umur 25,30,32 sntsa rasa bertenaga. Skrg umur 39 sllu rasa cpt penat, sakit2 bdn. Tu je la.. Mslh lain so far xda

5mo ago

sama la sy umo 39 thn ni preggy anak ke 3. mengah dia lain mcm penat sgt wlupn buat keje sket. faktor usia kann

sy. pregnant tahun lps masa umo 31 bersalin umo 32. awal tahun ni. so far badan rs fit je. takde la mengah ke apa. mgkn sbb dah biasa aktif dari sblm ngandung lg tp pemakanan mmg jaga la. taknak berat naik mendadak sgt

30 thun ni😅 tngh pregnant yg ktiga, sy harap sy kuat.dgn nak layan krenah abg2nye lg penattt.bdn pun lesu semacam letihnye tu..sblum ni x mcm ni.sy pkir2 balik mungkin sbb dah masuk 30 so tenaga tu dah lain agknye..

Saya dh msuk 8 bulan.. Minggu 33 2nd bby totally tak sma ank first.. Stiap kali check up kncing kotr gbs lagi.. Dri 2nd trimester dh mula start skit pubic bone urat kelangkang pon skit nak solt pkai sluar sakit

Saya sekarang tengah mengandung umur 31, anak pertama, pengalaman pertama banyak nak kena belajar juga ni☺️ Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni sampai bersalin buat kita bakal2 mommy🤍

Sy umur 37..baru jek delivered semalam.. Alhamdulillah semua ok.. Masa pregnant gdm xde.. hb semua ok.. Yg masalah berat sentiasa naik.. 😂.. Doktor suh monitor bp jek..

5mo ago

Alhamdulilah tahniah

besalin anak ke 2 umur 32,bln 8 ni bsalin anak ke3 umur 35..😅😅lebih banyak makan2 sihat n lebihkan sayur-sayuran n buah-buahan.,. terasa la beza Dr ngandung anak pertama umur 23😅😅

sy 4 org ank bersalin umo 30 keatas..y Mase umo 37 baru ni badan mmg rasa lain..x larat die..sakit tubuh pun lain mcm..x mcm peknen Mase umo 30 ke bawah..cume sy alhamdulillah xde penyakit

Sye! preggy n bsalin ble umur 30 thn.. Alhamdulillah semua ok.. xde GDM, hb pun ok.. baby pun sihat.. just jge mkn, make sure tiap kali mkn wajib ade syur & buah.. mnum air kosg byk2..

skrg preggy anak ke3 umur 31, kne minum air gula 2x sbb ada sejarah gdm on diet, nnt tgok next week cemana. rasanya 30an okay lg kalau preggy, usia 40an tu nurse akan concern skit.