Hai, saya positive pregnant 4w 5d. Normal ke saya tak ada simptom sakit pinggang?

Sapa ada mcm saya?

2 Balas

Nk rasa sakit pggang msa tdur ataupun dduk lama2 dlm ofis/kreta? Tak slesa sis. Bsyukur sgt klau simptom tu xda ye (mgkin ada pd trimester yg kmudian)

12mo ago

Kurg lbih mcm tu la sakit dia time pregnant. Masa pregnant, smua yg dirasa dan tak dirasa adalah normal KECUALI ada bleeding or spotting sikit skalipun mmg kna pgi klinik cek. Sama2, happy pregnant mom :”)

normal. Sy takde symptoms apa pun

12mo ago

Okay awak. Terima kasih share 🥰