Choroid Plexus Cyst

Do Any Preggy Mom Experiance Any Choroid Plexus Cyst? Pls Share

7 Balas

I do experience hvg cyst (not sure what type of cyst) during my 2nd pregnncy...but finally it shrink bfore i gv birth..dun worry as u follow doct advc..

When scan 4 weeks.. Doc detect i have 3 cyst & 2 fibroid.. Now 21 weeks.. Cyst already gone.. But still hv fibroid only..

Hi, nak tanya.. sis ada experience ke baby ada choroid plexus cyst?

Saya tengah hadapinya sekrang ni. Tunggu 22w ni scan semula. Sekarang baru 16w

2y ago

mcm anak sy pun sama masa dalam perut ada cpc, tp alhamdulillah masa dlm 28 minggu mcm tu sebelah hilang, sebelah lagi masa lahir scan balik dah hilang:)

sy ada fibroid..sama2 mbesar dgn bby

Did you experience it with your bb

sabar ya sis..