Kalau malam-malam buta suami kata lapar, sanggup tak masakkan untuk dia kejap?
Voice your Opinion
Mestilah sanggup
Tak sanggup sebab sudah mengantuk
Tengok keadaan

6711 respon

40 Balas

Mestilah sanggup,sebab saya ni after pregnant tak kerja...duk rumah makan tidur goyang kaki. Husbnd pagi ptg mlm duk kerja untuk anak bini dia . So apa slahnya klu korbankan masa tidur untuk masakkan dia makan. Pahala pun dapat. Suami pun mkin bertmbh sayg😅

jarang sgt suami minta masak tgh mlm sebab mkn mlm sentiasa konsisten. kalau dia lapar pun, slalunya dia minum milo panas + roti krakers ataupun makan maggie aje. z byk songeh

Slalu suami minta tlg masakkan maggie. Tapi tu la kita masak mcm kita tgh mengigau. Esok pagi tak ingat cam mana kita masak maggie tu 😂😂

mestilah sanggup ..biasa suami lapar bila dia habis tugas lambat tak makan atau masa tu time ada operasi balik memang terus masak siap ²

Stakat ni xpernah lg dia ckp lapa tgh malam... Sy yg slalu lapar tgh malam ada la... Hehehhe 🤣🤣🤣

Sanggup ! Sebab suami pun sanggup layan karenah saya yang macam2 ni sepanjang pregnant & berpantang 😍

Xpernah lg suami kata lapar mlm2 buta tu, tp sy rasalah kalau lah dia ckp lapar..Sy xbangun kot 😂😂

Sanggup inshaaAllah😊 sbb suami sy pun sanggup layan sy dgn cara terbaiknyaa alhamdulillah😘

klau sy pun lapar skalii sy msk.. klo dia dorang je Yg nak mkn.. msk sndiri haha

Kalau tengah malam lapar dia sendiri bangun masak 😁