Berapa harga yang anda sanggup bayar untuk susu tepung 900g?
Voice your Opinion
RM100-RM150
RM150-RM200
RM200-RM250
RM250 dan ke atas

3076 respon

25 Balas

rm100+ 1.2kg...itu powm beli 3 kli dlm sbulan..rm300++..cuba tukar susu murah tp ank alergik..ank ke2 xbrjya bg bf..ank sulong bf spnuhnyer...rzki ank lain2..mhal murah klu ssuai dgn ank xpe.

Selalu beli skrg tak sampai rm30 murah jer dan berbaloi berbanding sewaktu umur 2thn ke bawah... Hampir seratus 😅😅

ank2 semua full bf sampai umur 3 tahun..so jgn di tanya pasal harga susu tepung..kami x tau..dan x ambik tau😆 sori

anak sulung lebih RM250 sebulan. anak no 2, downgrade terus. tapi susu tetap terbaik! fernleaf. share 2 beradik.

X mampu smpai 100 ke atas... Susu ank sya minum pon dlm rm20 lebih mcm tu

Saya beli novolac 800g RM72. 80. Sebulan kena beli 3 atau 4 kali

Mintak2 dpt full bf.. Mahal sgt susu tepung

Rm100 pun mhal sgt.. Tp klau berbaloi ok

entahlah sebab anak sy x minum 🤭

Knp mahal sgt tu..bawah 30 jer