bisul

sangat sangat rasa down bila preggy ni ada masalah keputihan yang banyak dan tumbuh bisul di kemaluan ? saya amat mementingkan kawasan kemaluan saya jadi bila jadi bnda macamni sedihnya haih sampai stress ?

2 Balas

Sabar ye . Saya pun macamtu , bila preggy ni benda yg tak penah kena pun boleh kena . Takpe lah pengorbanan kita utk anak kita 🤗

Bila mgndg ni hormon bercelaru.. sabar ye sis. Nnti da bersalin ok la tu..

3y ago

Sis... nak tnya hari tumbu bisul dekat kemaluan Mcm mna ? Skrg dah oke ke ? Sbb sye alami benda yg sma hri tu dah pecah bisul kat kemaluan tu skrg 34weeks dia Dtg balik🥺