Mual minum air masak

Sampai bila ye mual ni akan berlarutan? 😭 Tak minum air masak lesu sangat badan. Bila minum bergas terus dalam badan. Walaupun lepas makan, atau minum air manis. Terus muntah muntah sebab air kosong. Harap trimester pertama jela macam ni. Kedua tiga boleh minum macam biasa. Mengandung sulung bila perut besar memang haus kaw kaw. Risaunya mengandung yang ke dua ni tak lalu air kosong 😭

6 Balas

klu sy blh minum air sejuk n suhu bilik je klu air suam jdi munth blik 😅