Mual minum air kosong 😫

Saya baru nak masuk 8 weeks. sebelum pregnant saya memang suka air kosong sejuk, jarang sangat minum air manis, tapi sekarang bila minum air kosong even yang sejuk, rasa loya terus 😣😣 Siapa tahu kot ada jenama air mineral yang bila minum, kita tak mual sangat 😢 spritzer ok tak?

1 Balas

Saya pun pernah mual bila minum air kosong. Sy beli juga air mineral. Tak ingat jenama apa. Sama je. Last saya minum air suam, minum sikit, 3 teguk sekali hadap. Minum kerap, boleh lah habiskan at least 1 liter setiap hari hingga mual hilang. Lepas drpd tu, saya minum 3 teguk sekali minum je sbb dah biasa