Wet tissues

Sampai bila ek kita sesuai guna wet tissues dkt baby ? Utk basuh berak. Kalau utk lap mulut tangan etc tu takda masalah pun kan hehe

2 Balas

Bby sy mmg jenis berak tu bnyk terus. Nk wet tissue ah renyah. Sy mmg cuci bwh paip terus. Senang. Rasa lg bersih gitu. Kalau mcm g luar tkde bby room bru terpaksa guna wet tissue tp mmg bwk spare spray botol kecil tu. Letak air paip nk cuci.

sy start umur anak 4bulan dh try2 basuh berak kt singki sis .. alhamdulillah msuk 5bulan dia dh ok basuh berak kt singki guna air paip singki .. tp mndi msih air suam, menangis melolong lgi mndi guna air sejuk 😅