Ruam Lampin

Anak sy 2 bulan.. Kerap naik ruam lampin.. Sy dh xguna wet tissues utk basuh tiap kali salin pampers. N mmg kerap sy salin. Still jgk jadik ruam tu. Skrg guna pampers wee wee drypers.. Nak kena tukar pampers ke mcm mana ye.

1 Balas

Ada sapu nappy rash cream tak? Banyak faktor boleh dapat rashes ni. Boleh jadi dari diapers yang tak sesuai dengan baby, Kulit yang belum betul2 kering dah pakaikan diapers,

3y ago

anak sy dlu pnh kena ruam diaper yg teruk..mcm2 ubat dah guna..at last guna drapolene baru okey..sapu nipis2 je setiap kali tukar diaper